ΩΡΑ...

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Μέθοδος εξακρίβωσης της απιστίαςΤρεις φίλοι συναντιούνται μετά από χρόνια. Ο ένας είναι Γερμανός, ο δεύτερος Γάλλος κι ο τρίτος Έλληνας. Αφού πίνουν κάμποσα ποτά σε ένα μπαρ καταλήγουν να συζητάνε για το πώς καταλαβαίνουν αν η γυναίκα τους τούς απατάει.
Ο Γερμανός λέει:
- Αν με απατήσει η γυναίκα μου την καταλαβαίνω αμέσως. Μπαίνω στο σπίτι το βράδυ, της ρίχνω μια ματιά και την κόβω κατευθείαν, είναι φως φανάρι. Δεν της λέω τίποτα, πηγαίνω στην αποθήκη, παίρνω το ρόπαλο, ανεβαίνω στο σπίτι, την κάνω τόπι στο ξύλο και στο τέλος μου τα ομολογεί όλα!
Λέει ο Γάλλος:
- Δεν ντρέπεσαι, ρε βάρβαρε, να κάνεις τέτοια πράγματα. Στη Γαλλία είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ακούστε να δείτε. Αν με απατήσει η γυναίκα μου την καταλαβαίνω αμέσως. Μπαίνω στο σπίτι το βράδυ, της ρίχνω μια ματιά και την κόβω κατευθείαν, είναι φως φανάρι. Δεν της λέω τίποτα, την παίρνω, την πηγαίνω μια βόλτα στο Σηκουάνα, μετά δείπνο ρομαντικό στην Μονμάρτρη, κεριά, κρασιά, ιστορίες, της πιάνω το χέρι και μου τα ομολογεί όλα!
Ο Έλληνας έχει πέσει κάτω από τα γέλια:
- Καλά, είστε πολύ ηλίθιοι και οι δύο. Στην Ελλάδα είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Μπαίνω στο σπίτι το βράδυ, της ρίχνω μια ματιά και την κόβω κατευθείαν, είναι φως φανάρι. Δεν της λέω τίποτα, βγαίνω στο μπαλκόνι ήρεμος και βλέπω απέναντι τη γειτόνισσα, την κυρά Μαρία. Της φωνάζω:
«Γεια σου μωρή που**να, Μαρία!».
Αυτή γυρνάει και μου λέει:
«Εγώ ρε είμαι που**να; Η γυναίκα σου είναι που**να που πηδ**ται με τον Κώστα, το Μήτσο, το Θανάση, τον Πάνο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου